fre. 10. sep. | Oslo

Just MOVE 2021

Just MOVE 2021 arrangeres i Oslo, med en fantastisk gjeng instruktører. Vi har flyttet arrangementet til etter sommeren Datoene er 10-12. september. Da kan vi trenge litt påfyll, meld deg på her!
Just MOVE 2021

Tid og sted

10. sep., 18:00 – 12. sep., 17:00
Oslo, Oslo, Norge

Om eventen

Livet er bevegelse - og bevegelse er livet! 

Vi  er skapt for bevegelse. Bevegelse er noe av det mest personlige vi har,  det definerer hvem vi er og hvordan vi har det, men det er også et  samspill mellom kropp og sjel.

Made to move! Hørt det før? Det  klinger ofte bedre på engelsk -på norsk blir det ofte svulstig og  skaper en blyg distanse vi ikke kan identifisere oss med.    Vi søker alle livskvalitet, men lever mye av livet vårt i en reaktiv  tilstand, hvor vi har det travelt og tenker på alt vi skal og burde  gjøre, i stedet for kjenne på øyeblikkende der vi kjenner at vi virkelig  lever.   Opplevelsesglede opplever vi når flere sanser blir stimulert samtidig og  vi slipper alt annet, og bare er - her og nå uten tanke på kroppspress  eller prestasjon når vi beveger oss.

Alle har rett til å bevege seg,  det finnes uendelig mange måter å gjøre det på, og ingen har fasiten på  veien til et mer aktivt liv for DEG!

Tema for årets Just MOVE er fysisk og psykisk helse gjennom bevegelse.   Kom som du er, beveg deg som du vil. La deg inspirere av de fantastiske  instruktørene vi har invitert til Oslo 10. 11. og 12 september 2021. Vi  starter med et Kick off fredag kveld. Moves of Norway ønsker alle  hjertelig velkommen.

JUST MOVE NOK 2300,- Hele helgen 1 dag kr 1500,- 4 timer kr 1400,- 3 timer kr 1100,- 2 timer kr 800,- 1 time kr 450,-

Spre budskapet, det er plass til 150 personer.

Dele denne eventen